Kariņa demisija: Ko par to domā tauta?

Portāls nra.lv 28.marts, 16:52
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Par ārlietu ministra Krišjāņa Kariņu iespējamo demisiju kuluāros sprieda jau vairākas dienas, līdz šodien pulksten 13 Krišjānis Kariņš paziņoja, ka pieņēmis lēmumu atkāpties no amata.

Tautai šis paziņojums nebija pārsteigums, taču domas par to dalās:

Uldis: "Vispār neloģiski - demisija no ārlietu ministra amata par pārkāpumiem, kad viņš bija ministru prezidents. Te ar demisiju būs par maz".
Voldemārs: "Kad Kariņš nebija atkāpies, tad viss bija ļoti slikti, ko varēja labot tikai ar "tautas" un politiologu gaidīto atkāpšanos. Kad Kariņš ir atkāpies, "tautai" un politologiem viss ir ļoti slikti".
Maijroze: "Kā tiks panākts, ka Kariņš atmaksā izšķērdēto naudu?"
Ainava: "Kariņš esot rīkojies kā Rietumu politiķis. Muļķības! Par vēlu viņš tā rikojās. JV pīāristi smieklīg i- visur visi skandē, kāds malacis viņš. To iespēju viņš nokavēja. Plus tā noteikti nebija viņa ideja. Ai, ai, JV! Jūs grimstat morāli vēl dziļākā akacī!!"
Guntis: "Kariņš reiz lieliski izmantoja situāciju un no knapi Saeimā ievēlēta spēka izveidoja īstu varas partiju. Tas notika ne tik daudz pateicoties oponentu politiskās maņas visai strīdīgajam līmenim, bet V bija konsolidējusies kraha rezultātā. Nav vairs tā".
Plašāk par Kariņa demisiju var izlasīt šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas