Holivudas aktieris gandrīz nomirst uz operācijas galda

tautaruna.lv 28.marts, 14:30
 
depositphotos.com
Holivudas aktierim, bijušajam Kalifornijas gubernatoram Arnoldam Švarcenegeram pavisam nesen veikta operācija, vēsta britu medijs "Daily Star".

76 gadus vecais aktieris atklāj, ka pavisam nesen viņam tika veikta trešā sirds operācija.

Pirmo reizi ar sirds problēmām aktieris zem skalpeļa gūlās pirms 27 gadiem, kad viņam tika mainīts aortas vārstulis un uzstādīts elektrokardiostimulators.

Pagājušajā nedēļā viņam tika veikta trešā šāda tipa operācija un nomainīts elektrokardiostimulators.

"Man tika veikta operācija, lai kļūtu nedaudz līdzīgāks mašīnai. Man ir elektrokardiostimulators," smejas filmas "Terminators" zvaigzne. "Es gribu, lai jūs zinātu, ka man klājas lieliski!" Aktieris atklāj, ka viņam pirmdien tika veikta operācija, bet jau piektdien viņš apmeklēja pasākumu ar kopā ar Džeinu Fondu.

Aktieris min, ka trešā operācija bija nepieciešama, jo rētaudi no iepriekšējām operācijām ietekmēja sirdsdarbības regularitāti.

Pirms pavisam neilga brīža aktieris publiski atklāja, ka medicīniskās procedūras laikā, kas nogāja greizi, gandrīz nomira. Tas notika atklātās sirds operācijas laikā pirms filmas "Terminators" sestās daļas uzņemšanas. Aktieris skaidroja, ka viņam sākotnēji bija plānots veikt minimāli invazīvu procedūru, kurā ārsti piekļūst viņa sirdij caur cirkšņiem, lai nomainītu aortas vārstu. Tomēr negaidītas komplikācijas dēļ tā izvērtās par lielu operāciju.

Vēl pavisam nesen aktieris saskārās ar vēl vienu nopietnu izaicinājumu. Viņš tika aizturēts lidostā. Lai uzzinātu, kāpēc viņš tika aizturēts, lasiet šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas