VIDEO. Vārnas izklaides sniegā sajūsmina cilvēkus

tautaruna.lv 27.aprīlis, 11:30
 
pixabay.com
Mēs bieži uzskatām, ka dzīvnieki un putni visas darbības saista tikai ar izdzīvošanu, tomēr tā, iespējams, nav taisnība. diametrāli pretēju vērtējumu var sniegt arī par vārnas izdarībām, kura "izbauda" sniega priekus.

"Zootēka" savā "Facebook" kontā publicējusi video, kurā vārna met kūleņus uz jumta sasnigušajā sniegā. Iespējams, ka vārna "bauda" sniegu un spēlējas, bet visticamāk, ka tā atradusi labu veidu, kā attīrīt savas spalvas.

"Zootēka" raksta: " Vārnai arī patīk spēlēties! Vai tomēr tikai tīra spalvas un "nevajag dzīvniekiem piedēvēt *cilvēciskas īpašības*"?
Laikam jau spēlējas, dara to prieka pēc - kā visdažādākie citi dzīvnieki, kad jūtas labi un kad viņiem ir iespēja spēlēties. Ļoti daudziem, ko tur nebrīvē, nav tā paveicies. Prieks redzēt priecīgus putnus!"
Komentētāji dalās pieredzē: "Dzīvoju blakus kapiem un man sētā šie gudrinieki sanes gan izdedzinātas kapu sveces, gan arī kapu vāzes. Un maniem suņiem speciāli nez no kādiem kaimiņiem tiek atnestas mantiņas! Kreatīva domāšana, gudrinieces."
"Izklaides un rotaļas un pat apzinātas blēņas nav tikai "cilvēciskas īpašības", tās piemīt arī dzīvniekiem. Dotajā gadījumā noteikti izklaide."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas