FOTO: Roberto Meloni sola nodzīt matus, ja Dons iekļūs Eirovīzijas finālā. Vai viņš solījumu izpildījis godam?

tautaruna.lv 18.maijs, 3:30
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Vakar, 9. maijā, norisinājās Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā piedalījās arī Dons ar dziesmu "Hallow". Īsi pirms konkursa sākuma LTV tika pārraidīts īpašs "Gudrs vēl gudrāks" speciālizlaidums, kurā dalību ņēma mūziķi un citi radoši cilvēki, kas cieši saistīti ar šo konkursu.

Noslēdzoties "Gudrs, vēl gudrāks. Eirovīzijas speciālizlaidums" raidījumam, dalībnieki Donam vēlēja veiksmi konkursā. Kamēr citi mākslinieki izteica veiksmes vēlējumus dziedātājs Roberto Meloni, kas divas reizes Latviju ir pārstāvējis šajā konkursā, zvērēja, ja Dons tiks fināla, tad viņš nodzīs matus.

Kā zināms, tad Donam, par spīti bukmeikeru prognozēm, kuri paredzēja, ka viņš ierindosies 16. vietā šajā pusfinālā, izdevās iekļūt lielajā finālā.

Vai Roberto tur savus solījumus?

Vakara gaitā, kad norisinājās vēl konkurss, Roberto savā sociālo mediju kontā "Instagram" dalījās ar nelieliem stāstiņiem jeb storijiem, kuros pasmējās, ka varbūt būs nepieciešams noskūt matus. Ik pa laikam nelielajos stāstiņos parādījas matu dzenamā mašīnīte.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Uzzinot, ka Dons ir ticis finālā Roberto dalījās ar video.
Nelielajā video redzams mākslinieks bez matiem. Viņš pasmējās, ka, ja Dons uzvarēs konkursā un atvedīs Eirovīziju uz Latviju, varbūt būs jānoskuj uzacis.
"Solījums izpildīts. Varbūt, ja tu uzvarēsi Eirovīzijā, skūšu uzacis," smejas Roberto.

Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Video bija amizants, taču kā varēja manīt, tad Roberto nebija nodzinis matus, bet bija vien izmantots filtrs, jo vienu brīdi acīm pazibēja mazs misēklis, kas norādīja uz to, solījumu pilnībā viņš nav izpildījis.
Vienos naktī Roberto jokojot stāvēja pie frizētavas durvīm, sakot, ka ir pirmais klients un pagaidīs frizieri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas