Gacho atklāj, kā mammai izstāstījis par savu atkarību

tautaruna.lv 15.aprīlis 2022, 16:14
 
Ekrānuzņēmums
"YouTube" raidījumā "Sviests manā galvā" Gatis Irbe pastāsta par pieredzi ar aizliegtām vielām un to, kā viņa mamma reaģējusi, kad viņš to izstāstījis.

Televīzijas un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar meitām Grietu un Hermīni izveidojušas interviju raidījumu “Sviests manā galvā", kurā, kā viens no viesiem, uzaicināts mūziķis Gatis Irbe, plašāk pazīstams, kā Gacho un Mesa.

"Es par to gribu atklāti runāt, jo negribu būt divkosīgs, tēlot, ka esmu pareizais. Diemžēl tā problēma ir ļoti aktuāla. (..) Tad, kad man būs bērns, es tā mācēšu viņu noskenēt, varēšu pateikt visu Mendeļejeva tabulu, ja vajadzēs, " sarunā min Irbe.

"Vienā brīdī es pats pateicu mammai par to, ka esmu kaut ko lietojis. Paveicies, ka mamma ir jauna un saprotoša. Mēģinājām to kaut kā vieglāk pieņemt. Viņa netaisīja trādi-rīdi," atklāj mūziķis.

Gatis Irbe pastāsta, ka problēmas ar narkotikām nav bijušas tādas, lai māte lemtu par vēršanos pie ārstiem.

"Man ir bijis tā, ka esmu bijis zelta jaunatnes sabiedrībā, kurā visu atnes uz paplātes. Nebija tā, ka es biju nonarkojies Maskačkā. Bija tā, ka es biju sabiedrībā, kurā visu iedod un neprasa pat naudu. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Pazinu. Gati maziņu.Vecaki draudzējas ar manu dēlu noMiera ielas kuģa.Sveiciens vecākiem.

16.aprīlis 2022, 10:11 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas