Ironiski! Romāna "Kā nogalināt vīru" autore nošāvusi savu vīru

tautaruna.lv 10.aprīlis 2022, 22:51
 
AP/Scanpix/Leta
Romānu rakstniece Nensija Kremptone-Brofija, kura sarakstījusi grāmatu "Kā nogalināt vīru", apsūdzēta sava vīra slepkavībā, ziņo "Daily Star".

2018. gada 2. jūnijā Nensijas vīrs tika atrast miris.

Daniels tika nogalināts savā darba vietā, Oregonas Kulinārijas institūtā. Viņš mira no vairākām šautām brūcēm.

Pēc ilgas izmeklēšanas, beidzot ir nākusi klajā patiesība. Grāmatas "Kā nogalināt vīru" autore ir tik tiešām pati nogalinājusi savu vīru.

Nensija tika aizturēta neilgi pēc vīra nāves, jo tika konstatēts, ka viņa esot atradusies ļoti tuvu nozieguma vietai. Sākotnēji nebija pierādījumi par to, ka viņa veikusi slepkavību.

Tomēr pēc ilgas izmeklēšanas, tika noskaidrots, ka to paveica Nensija. Arī pati rakstniece, beidzot ir atzinusi savu vainu.

Kā ziņo policija, tad izmeklēšanas laikā ātri pierādījās tas, ka Danielu nogalinājis viņam pazīstam cilvēks. Jo netika atrasti pierādījumi ne par ielaušanos, ne laupīšanu.

Pastāv aizdomas, ka slepkavība tika veikta naudas dēļ. Danielam bija dzīvības apdrošināšana. 71 gadus vecā Nensija pēc vīra nāves ieguva 1,4 miljonus ASV dolāru. Aizdomas par slepkavības izdarīšanu naudas nolūkos, apstiprina arī fakts, ka pārim bijušas finansiālas grūtības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas