© Foto: Pexels.com

Dažu zodiaka zīmju pārstāvji attiecībās vēlas neatkarību un godīgumu. Ideālas attiecības Vēžiem, Lauvām, Vēršiem un Auniem.

Bet kā ar pārējiem? Attiecību pasaulē katrs no mums cenšas atrast savu vietu, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un atklāt viņiem savu būtību. Katram ir savs individuāls skatījums uz ideālām attiecībām. Tāpēc ir vērts to iepazīt, lai saprastu, ko zodiaka zīmes vēlas no saviem partneriem.

Kādi ir katras zodiaka zīmes slēptie talanti? Uzzini šeit.

Auns

Foto: Pexels.com

Šī zodiaka zīme vēlas attiecības, kas ļautu izjust visu cilvēcisko emociju gammu. Viņi vēlas izjust prieku, skumjas, laimi un dusmas, jo, pēc viņu domām, tieši no tā sastāv jebkuras attiecības.

Auni var būt ļoti atkarīgi no tuvu cilvēku uzmanības, tāpēc viņiem ir nepieciešams stabils cilvēks blakus.

Cilvēks, kurš nekad neiebilstu izmēģināt ko jaunu, jo viņiem patīk piedzīvojumi un viss nezināmais, tomēr vienmēr būs līdzās, kad tas būs nepieciešams.

Vērsis

Vērši vēlas attiecības bez muļķīgām spēlītēm. Viņiem nepieciešama koncentrēšanās un pilnīga atdošanās.

Vērši ir gatavi atdot tev visu savu dvēseli un vēl vairāk, taču viņiem ir svarīgi zināt, ka tas nav veltīgi pavadīts laiks.

Viņi nevēlas piedzīvot šaubas, tiekoties ar kādu. Viņi vēlas garas vakara pastaigas, jutekliskas sarunas, pieskārienus un bezgalīgu mīlestību.

Dvīņi

Foto: Pexels.com

Attiecības, kas viņus pārbaudīs, bet labā nozīmē. Viņi vēlas no attiecībām gūt vislabāko un iemācīties jaunas lietas, lai kļūtu vēl labāki. Dvīņi ir diezgan zinātkāri, tāpēc arī viņiem ir svarīgi zināt visu par sev tīkamo cilvēku.

Viņiem nepatīk, ja viņus kontrolē, taču viņi vēlas, lai viņiem būtu atbalsts, lai viņi nekrīt tumsā, kad kaut kas neizdodas. Viņi ienīst garlaicību. Tāpēc viņiem ir nepieciešama pastāvīga izklaide.

Vēzis

Attiecības, kurās neviens nebūs noteicējs, jo abas puses ir svarīgas. Vēzis vēlas sev blakus uzmanīgu un gādīgu cilvēku, kurš respektētu viņa viedokli. Nav noslēpums, ka viņiem ir svarīga īpaša saikne.

Attiecības, kurās nav daudz jārunā, jo abi lieliski saprot viens otru bez vārdiem. Viņiem ir nepieciešama stabilitāte, jo viņi ir gatavi darīt visu to cilvēku dēļ, kurus mīl.

Lauva

Foto: Pexels.com

Lauvām nepieciešamas emocionālas, aizraujošas, bet arī nopietnas un godīgas attiecības, kad tas nepieciešams. Lauvas mēdz būt ļoti bargi pret sevi, tāpēc arī viņiem ir nepieciešams kāds, kas vienmēr viņus atbalstīs.

Viņi mīl izrādīt savu mīlestību visos iespējamajos veidos un sagaida, ka tu šo mīlestību pieņemsi.

Un viņiem ir arī krasas garastāvokļa svārstības, tāpēc viņi meklē kādu, kas to sapratīs un pieņems viņus tādus, kādi viņi ir.

Svari

Svari vēlas ērtas attiecības. Viņi novērtē, ja abi cilvēki cenšas darīt visu iespējamo, lai abi justos labi. Viņi arī vēlas izbaudīt mazos mirkļus un nekad neprasīs kaut ko neiespējamu.

Jo viņiem nav vajadzīga zvaigzne no debesīm, viņi vienkārši vēlas kādu, ar kuru varētu izklaidēties un neuztraukties par nemitīgiem strīdiem un stresu.

Jaunavas

Foto: Pexels.com

Jaunavas vēlas attiecības, kas laika gaitā augtu un attīstītos, nevis stāvētu uz vietas. Viņi vēlas, lai visas viņu šaubas un nedrošība paliktu pagātnē un viņi vairs nejustos nobijušies, jo viņiem blakus ir uzticams cilvēks.

Viņi vēlas kādu, kurš sakārtos visu jucekli viņu galvā, jo viņiem ir apnicis visu laiku būt stipriem.

Skorpions

Skorpioni vēlas saistošas attiecības, kurās valda mīlestība un pieņemšana. Ar viņiem ir ļoti grūti būt kopā, bet tas tikai tāpēc, ka Skorpiona mīlestība var padarīt traku.

Viņi to apzinās un ļoti cenšas, tāpēc viņiem ir vajadzīgs kāds, kurš laikus pateiks, lai viņi apstājas, un sniegs viņiem lielus apskāvienus, lai viņi neciestu velti.

Viņi arī novērtē, ja viņiem dod laiku atvērties un neprasa visu uzreiz.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji vēlas stipras un sirsnīgas attiecības, kas viņiem nebūs slogs. Viņi nebaidās būt ar vienu cilvēku visu mūžu, viņi baidās, ka šī dzīve laika gaitā kļūs pelēka.

Tāpēc viņiem ir svarīgi, lai blakus būtu kāds, kas var aizdegt uguni atkal un atkal. Pretī viņi darīs visu iespējamo, lai jūs nekad nejustos vientuļi un vienmēr zinātu, cik ļoti jūs mīl.

Mežāzis

Foto: Pexels.com

Mežāzis meklē attiecības, kur viņi justos droši un ar katru dienu kļūtu labāki. Viņi vēlas, lai jūs zinātu, ka varat viņiem uzticēties visā.

Mežāži ir ļoti jūtīgi un uzreiz saprot, ja kāds pret viņiem nav pietiekami atklāts, tāpēc gaida kādu, kurš būs pilnīgi atklāts un neapšaubīs nodomus un vārdus, citādi cietīs divi cilvēki.

Ūdensvīrs

Attiecības, kurās visi jūtas ērti. Ūdensvīriem ir svarīgi, lai abi cilvēki varētu būt paši par sevi un nebaidītos teikt visu, ko vēlas, nesaņemot pretī nosodošu skatienu.

Tāpat viņiem ir svarīgi, lai attiecībās būtu pilnīga brīvība, bet ne tādas, kurās tu dari, ko vien vēlies.

Bet tādas, kurās tu respektē otra cilvēka jūtas un nedari lietas, kas varētu viņu aizvainot. Ūdensvīriem vissvarīgākā ir pilnīga neatkarība un uzticēšanās.

Zivis

Foto: Pexels.com

Attiecības, kurās apkārtējie, skatoties uz viņiem, teiks: “Viņi patiešām, patiešām mīl.” Viņi ir ļoti, ļoti iemīlējušies.

Tomēr Zivis saprot, ka attiecības nav rozā pils ar mūžam ziedošām rozēm. Viņām ir nepieciešams kāds, kurš tās sapratīs un ieklausīsies, ko viņas cenšas dot, un darīs visu, lai mīlestība nepazustu.

Zivis vienmēr dod priekšroku rūgtajai patiesībai, nevis saldajiem meliem, jo, lai arī kā otrs reaģētu, attiecībās jābalstās uz nopietnību.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv