Sieviete šokā uzzinot, kas ieperinājies meitas guļamistabas sienā

tautaruna.lv 10.maijs, 7:00
 
pexels.com
Bērniem ir ļoti attīstīta fantāzija un brīžiem viņi izdomātas lietas uzskata par realitāti. Vecākiem ir svarīgi saprast robežu, kad bailes tik tiešām ir pamatotas, bet kad tas ir vien fantāzijas auglis. Ešlijas Klases trīs gadus vecā meita bija ļoti uzstājīga, kad mammai centās ieskaidrot, ka viņas guļamistabas sienā dzīvo "briesmonis". 

ASV, Ziemeļkarolīnā, dzīvojošā ģimenes jaunākā atvase mammai uzstājīgi centās ieskaidrot, ka viņas istabā dzīvo briesmonis, vēsta "UPI".

Pateicoties meitas neatlaidībai, mamma bija šokā, kad apstiprinājas meitas sacītais.

Sienā dzīvoja, ja ne gluži briesmonis, tad vairāk nekā 50 000 bites.

Ešlija stāsta, ka viņa un viņas vīrs sākotnēji domāja, ka viņu meitai ir bagāta fantāzija un viņa izdomājusi, ka viņas guļamistabas sienā dzīvo briesmonis. "Viņa teica, ka dzirdējusi briesmoņus savas guļamistabas sienā. [...] Viņa nespēja skaidri aprakstīt, ko ir dzirdējusi, tāpēc mums likās, ka tās ir vien fantāzijas," pauž Ešlija.

Meitenītes mamma min, ka tikai pēc vairākām reizēm, kad meita sūdzējas par to, ka dzird briesmoņus savā istabā, viņas vīrs ievēroja, ka mājas bēniņos lidinās bites.

Ierodoties biškopim, viņš atklāja, ka meitenītes istabas sienā ir izveidots milzu bišu strops, kurā dzīvo desmitiem tūkstošu lidoņu.

Biškopis no mājas sienām izņēma vairāk nekā 50 000 bišu. Viņš teica, ka strops ir divas reizes lielāks par jebkuru citu stropu, ko viņš jebkad ir atradis. "Tā bija kā apokalipse, tas ir viss, par ko es varu domāt," sacīja biškopis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas